maanantai 12. kesäkuuta 2017

Las Vegasin paras pihviravintola?

 Olimme Haluatko Miljonääriksi -ohjelman amerikkalaisversion yleisönä Bally's hotellissa, kun tuotantoryhmä tiedusteli yleisön paljasjalkaisilta lasvegaslaisilta, mikä on paras pihvipaikka Las Vegasissa? Useampi paikallinen tyyppi vakuutti, että parhaimman pihvin saa Circus Circus -kasinolla sijaitsevasta ravintolasta. Tietysti ravintolan nimi, THE Steak House, antaa tästä jo osviitttaa. Sinnehän meidänkin täytyi suunnata!

 


Edellisen kerran Las Vegasissa ollessamme kävimme Bellagiossa ravintola Prime Steakhousessa, jossa oli toki erittäin hyvät pihvit, mutta ne tuntuivat myös lompakossa saakka. THE Steak Housen annoksiin kuului myös alkuruoka ja leivät, myös hinnat olivat Primeä maltillisemmat (joskaan ei sieltä huokeimmasta päästä). Kokit paistoivat pihvit avotulella. Me otimme filee mignonin uuniperunalla ja härän rib eye pihvin perunamuusilla. Lisäksi annokseen kuului kokin vihannekset. Annokset (sekä alku- että pääruoka) olivat isot ja erittäin maukkaat. Pihvit olivat hyvin kypsennetyt ja liha oli mureaa.

Circus Circuksesta ei meille tullut ensimmäisenä mieleen herkulliset pihvit -mutta toden totta, niitä etsivän kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa THE Steak Housea. Myös ravintolan tunnelma ei ollut niin kireän oloinen, kuin Bellagion Primessä. Primessäkin toki ruoka oli hyvää (erityisesti jokin talon inkiväärikastike, joka vie kielen mennessään) ja Bellagion suihkulähteet sijaitsevat ravintolan edessä (tosin meidät sijoitettiin apeaan nurkkaan josta niitä ei kunnolla nähnyt :D). Hinta-laatu-suhteeltaan THE Steak House vie kuitenkin voiton näistä kahdesta.
Primen versio filee mignonista ja ulkofileestä (2015)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti