sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Majoittuminen hotelleissa road tripillä USA:ssa - Yhteenveto

Ennen seuraavaa reissua on hyvä hetki tehdä yhteenveto edellisen roadtripin hotelleista. Hotelleja valikoidessamme Googlettelimme vinkkejä toisissa blogeissa hyviksi todetuista hotelleista ja niinpä osan valitsimme suositusten perusteella. Hotelleissa meille oli tärkeää ilmastoinnin, hinnan ja hyvän sijainnin lisäksi se, että huoneessa olisi jääkaappi. Kaikissa näistä hotelleista (paitsi Crowne Plazan lentokenttähotellissa ei sitä tainnut olla) oli siis sellainen. Muutamassa hotelleista oli lisäksi uima-allas, mutta me emme niitä matkamme aikana käyttäneet joten niistä meillä ei valitettavasti ole jakaa kokemuksia. Toinen matkaaja oli hieman peloissaan luteista, eli bed bugseista, ja niinpä jokaisen hotellin kohdalta tuli tongittua historiaa sekä bedbugregistry.com -osoitteestä että Tripadvisorin kokemuksista. Suurimmassa osassa näitä hotelleja ei ollut huoneen varaushetkellä tiedossa, että bed bugseja olisi löytynyt tai sitten viimeisistä havainnoista oli kulunut useampi vuosi. Mekään emme niitä matkallamme onneksi tavanneet.


Palm Springs, 7 Springs Inn & Suites

Hotelli oli viihtyisä. Hyödynsimme pyykinpesumahdollisuutta, sillä alkumatkalla olimme jotenkin onnistuneet jo tekemään puolikkaan koneellisen verran pyykkiä. Hotellin pysäköintitilat olivat aika naftit, mutta kyllä saimme aina auton pihalle parkkiin. Hotellissa oli vierailumme aikana käynnissä piharemontti tai vastaava, mutta se ei meidän yöpymistä häirinnyt.
Room at Tucson Westward Hotel

Tucson, Westward Look Wyndham Grand Resort & Spa

Huone itsessään oli iso ja siisti, kylpyhuone oli tilava ja huoneessa oli lisäksi toinen käsienpesuallas, ikään kuin keittiöksi ajateltu tila. Rankkasateen aikana huoneen sijainti rappusten alapäässä kostautui, sillä vedet valuivat rappusia pitkin lähes kynnyksen yli. Hotellin palveluista testasimme kuntosalia. Sali oli pienehkö, mutta ajoi asiansa. Hotellin yhteydessä toimii myös Spa, joten kylpylähoitoja olisi ollut mahdollista ostaa. Hotellissa on kaksi ravintolaa joita molempia testasimme kertaalleen, Goldissa söimme aamiasta ja Lookoutissa illallista. Lookoutissa oli ainakin tuona iltana livemusiikkia, jota oli mukava kuunnella ruokailun ohessa. Tunnistimme musiikin joukosta ainakin Levyraadin tunnusmusiikin! Aamupalalla oli mukava katsella pihalla lenteleviä kolibreja.
Room at Tucson Westward Hotel

Tucson Westward Hotel

Tucson dinner at Westward Look hotel Lookout

Las Vegas, Elara Hilton Grand Vacations

Tämä hotelli sijaitsee Planet Hollywoodin ja Miracle Mile -ostoskeskuksen vieressä. Joten vaikka hotellissa ei itsessään ole kasinoa, sellainen löytyy aivan kulman takaa. Hotelli on lähellä The Stripiä, eli Las Vegasin pääkatua. Muutenkin sijainti oli hyvä, sillä hotellista oli lyhyt matka esim. Bellagion suihkulähteitä ihastelemaan. Huoneessa oli poreamme, joka toi hieman luksusta matkallemme. Tästä hotellista onnistuimme metsästämään tarjouksen, joten hotelliyön hinnaksi ei jäänyt mahdoton summa.
Room at Elara Hilton Las Vegas

Room at Elara Hilton Las Vegas

Kitchen in Elara Hilton Las Vegas

Sonora, Best Western Plus Sonora Oaks Hotel

Tässä hotellissa ehdottomasti parasta oli huoneen hintaan sisältynyt aamiainen. Tämä oli reissumme ainoa hotelli, jossa se kuului hintaan, joten olimme siitä otettuja. Respan työntekijät olivat ystävällisiä ja opastivat meille paremman reitin Yosemiteen.
Room at Sonora Best Western

Breakfast at Sonora Best Western

Breakfast at Sonora Best Western

Los Angeles, Hotel Normandie

Hotellin sijainti oli melko hyvä, etenkin hintaansa nähden. Esim. Paramount Studios ja Hollywood Walk of Fame sijaitsivat n. 15 minuutin ajomatkan päässä. Rakennus vaikutti vanhalle, mutta huoneet olivat siistit ja hotelli oli muutenkin trendikkään oloinen -vaikka se ei meille valintakriteeri ollut. Alakerran ravintola Cassell's tuli testattua pariin otteeseen. Ravintolasta sai burgereiden lisäksi myös aamupalaa. Paikalla on ilmeisesti pitkä historia Los Angelesissa, ja purilaiset toden totta olivat oikein maukkaat! Ainoa pieni miinus hotellissa on Valet Parking, joka ainakin meistä tuntui hieman rajoittavalta -me kun olimme koko matkan tottuneet tekemään hotellissa vain pieniä välistoppeja, ja nyt tuntui hassulta hyppyyttää Valetia edes-takaisin automme parkkeerauksen takia (muutakaan parkkitilaa ei yleensä ollut vapaana). Tai ehkä vain emme ole tottuneet käyttämään Valet Parkingia!
Hotel Normandie

Cassell's Burgers

Los Angeles, Crowne Plaza Los Angeles International Airport

Täällä vietimme vain yhden yön, ja siihen tarkoitukseen hotelli oli sopiva. Autovuokraamolta kulki hotellille ilmainen kuljetus ja hotellilta pääsimme myös lentokentälle. Pienen miinuksen voisi antaa hotellin ravintolalle, jossa tilaamamme kanatortillan kana oli jäänyt raa'aksi. Tämä oli ehkä matkamme kallein hotelli, mutta varasimme sen taas tulevalle matkallemme sillä löysimme tarjoushinnalla olevan yön, ja hotellista oli tosiaan kätevä liikkua lentokentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti